تعاونی مرزنشینان

اخبار تعاونیهای مرزنشین کشور

تعاونی مرزنشینان

اخبار تعاونیهای مرزنشین کشور

تعاونی مرزنشینان
بایگانی
نویسندگان

۱۱ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

کارت مرزنشینان سوخت : کارتهای الکترونیکی قرار بود گره مشکلات مرزنشینان را باز کند 

تیتر امروز روزنامه همشهری مورخه 28/10/1395  روز سه شنبه به شماره صفحه 31 با مصاحبه آقایان روح الله علی بیگی به نمایندگی از تعاونیهای مرزنشین ایلام ، آقای قنبر محمدی به نمایندگی از تعاونیهای مرزنشین کرمانشاه ، و آقای امین آگاه به نمایندگی از تعاونیهای مرزنشین اردبیل ( با تشکر از خانم فاطمه عسگری نیا خبرنگار روزنامه همشهری در تهیه خبر )


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۸
روح الله علی بیگی

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: براساس تصمیم دولت، کارت سود صادرات سوخت به مرزنشینان اهداء می شود و هرچه سود بیشتر باشد مبلغ بیشتری به مرزنشینان تعلق می گیرد و در کردستان در شرایط مناسب این مبلغ شاید به بیش از 200 هزار تومان ارتقاء پیدا بکند . 

به گزارش کردستان فردا؛علیرضا آشناگر اظهار داشت: آنچه که در مصوبه دولت مبنی بر توزیع سود صادرات سوخت در میان مرزنشینان صورت گرفته با توجه به شرایط خاص کشور و موقعیت‌های مرزی بوده تا بهتر و بیشتر از این ظرفیت و پتانسیل مرزی بهره گرفته بشود چرا که مرزها در ایجاد امنیت پایدار کشور و منطقه و توسعه اقتصاد نیز نقش ویژه و مثبتی دارند . آشناگر افزود: این مصوبه تعیین کرده که به هر سرپرست خانوار کارت 200 هزارتومانی به عنوان سهمیه سوخت اهداء کند و مبالغ به سرپرست خانوارها واگذار می شود . وی تصریح کرد: این مبلغ ماهانه نیست چون فروش سوخت آن را تعیین می کند، یعنی هرچه سود ناشی از فروش صادرات بیشتر باشد مبلغ بیشتری به خانوارهای مرزنشین اهداء می شود و گاهی مبالغ کاهش و گاهی افزایش پیدا می کنند . معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان تشریح کرد: تصمیم دولت در اهدای کارت سود سوخت به مرزنشینان بیان کرد: دولت بنا دارد با اهداء این کارت به مرزنشینان ساکن در هر استانی تا شعاع 20 کیلومتر این هموطنان مرزنشین را از سود حاصل از صادرات سوخت بهره مند کند تا منبع درآمد مداومی برای کمک به معیشت این خانوارها باشد و به میزان فروش و کسب سود این مبالغ و کارت ها در اختیار کارگزاران قرار می گیرد تا در بین مرزنشینانی که شناسایی شده اند تقسیم شود . آشناگر گفت: کارت سود صادرات سوخت در مناطق مرزی کردستان از درآمد فروش سوخت به عراق به ویژه اقلیم کردستان عراق اهداء می شود و هیچ تفاوتی بین خانوارها صورت نمی گیرد و به هر خانواری که تا شعاع 20 کیلومتر مرزی ساکن باشند این مهم تعلق می گیرد . وی در پایان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی و دولت دکتر روحانی سعی دارد و تمام تلاش خود را به کارگرفته و می گیرد توسعه و پیشرفت را در همه نقاط کشور به صورت مساوی دنبال کند و توسعه و پیشرفت زمانی صورت می گیرد که همه شهرها و روستاهای کشور به صورت متوازن به توسعه برسند که توجه بیشتر به مناطق مرزی و به ویژه روستاها و خانوارهای بسیار نزدیک به مرز این مهم را ارتقاء می بخشد اظهار داشت: اهداء کارت های درآمد 200 هزار تومانی ناشی از  فروش سوخت مرزی به 17 هزار و 431 خانوار مرزنشین کردستانی تعلق می گیرد.

لینک خبر


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۵ ، ۲۳:۰۳
روح الله علی بیگی

معاون رئیس‌جمهور :

دولت تصمیم گرفته به ازای ساکنین مناطق مرزی کردستان، اجازه صادرات میزان مشخصی از فرآورده‌های نفتی را صادر کند تا مردم مناطق مرزی به‌صورت مستقیم در درآمد حاصل از فرآورده‌های نفتی شریک باشند.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور روز پنج‌شنبه به مریوان سفر کرد که در این سفر استاندار و معاون سیاسی امنیتی کردستان، فرماندار، نماینده مردم استان کردستان در خبرگان رهبری، نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی و شماری از مسئولان شهرستانی حضور داشتند.

جمشید انصاری، معاون رئیس‌جمهور در جلسه‌ای که در مسجد روستای کولان و با حضور مردم برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان مریوان مناسب‌ترین قابلیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری را دارد که هر سال گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند . وی افزود: نقاط مرزی نه به‌عنوان یک تهدید بلکه به عنوان یک فرصت می توانند در شکوفایی اقتصادی این منطقه نقش موثری را ایفا کند . انصاری بیان کرد: محور توجه دولت در توسعه این مناطق و مناطق مشابه، این است که مرز به‌عنوان امکان و قابلیتی که هم می‌تواند در توسعه صادرات به اقتصاد کمک کند و هم در تعیین معیشت مردم مرزنشین نقش بیشتری داشته باشد . معاون رئیس‌جمهور عنوان کرد: در شهر مریوان و در فاصله ۲۰ کیلومتری نقطه صفر مرزی ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر در روستاها زندگی می‌کنند که دولت تصمیم گرفته به ازای ساکنین این مناطق، اجازه صادرات میزان مشخصی از فرآورده‌های نفتی را صادر کند تا مردم مناطق مرزی به‌صورت مستقیم در درآمد حاصل از فرآورده های نفتی شریک باشند . وی در ادامه به بحث منطقه آزاد اقتصادی مریوان اشاره کرد و یادآور شد: با تصمیمی که دولت برای ایجاد مناطق منطقه آزاد مریوان گرفته، پس از اینکه در مجلس شورای اسلامی تایید شود چهره این شهر را دگرگون خواهد کرد، منطقه آزاد اقتصادی مریوان تفاوت معناداری با سایر مناطق آزاد کشور خواهد داشت.

لینک خبر 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۹۵ ، ۱۳:۰۳
روح الله علی بیگی


کرمانشاه- ایرنا-استاندار کرمانشاه :

ـ اجرایــی شدن مصوبـــه صدور سوخت توسط مرزنشینـــان به رونق تجـــاری منطقـــــه و بهبــود وضعیت معیشتـــی مرزنشینـــان کمک مــ01ی کنــــد.

ـ با استفاده از ظرفیت حداکثری تعداد کالاهای مشمول قانون تجارت کوله بری شاهد توسعه این تجارت و بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان خواهیم بود.

ـ مرزنشینانـــــی که تا شعاع 20 کیلومتری مرز زندگی مــــی کنند اجازه دارنــــــد در یک چـــارچوب قانونــــی به صــــدور سوخت مبــــادرت کننــد.

لینک خبر


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۹۵ ، ۱۲:۴۲
روح الله علی بیگی


نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بلاتکلیفی کارت های مرزنشینان، مردم مرزنشین را تحت فشار قرار داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ، جلیل رحیمی جهانی آبادی در نشست علنی نوبت عصر (شنبه 11 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی یادآور شد : عده‌ای از خانواده‌های فقیر در لیست یارانه‌بگیران ثبت نشده‌اند و نزدیک به دو سال از دریافت یارانه در شرق کشور محروم هستند لذا مقامات مسئول به مشکلات آنها رسیدگی کنند . عضوکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر صنعت تصریح کرد : کاهش سهمیه واردات شرکت‌های مرزنشین و بلاتکلیفی کارت‌های مرزنشینان، مردم مرزنشین را تحت‌ فشار قرار داده است.

لینک خبر


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۵ ، ۲۰:۵۱
روح الله علی بیگی



به گزارش مرور نیوز، حسین ذوالفقاریمعاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور روز یکشنبه در نشست هماهنگی مبارزه با قاچاق سوخت که با حضور نمایندگان دستگاه های عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری و شرکت پخش فراورده های نفتی و سایر دستگاه های ذی ربط و نیز استانداران استان های مرزی در وزارت کشور برگزار شد، افزود: علاوه بر تامین معیشت مرزنشینان؛ با فروش سوخت دو هدف دیگر از جمله کاهش ارتکاب به قانون شکنی از سوی قاچاقچیان و بویژه تامین ملاحظات امنیتی در کشور را دنبال می کنیم.


ذوالفقاری با بیان اینکه برای کنترل فروش سوخت و نیز جلوگیری از قاچاق فراورده های نفتی در استان های مرزی باید مرزنشین را درگیر فعالیت کرد، اظهار کرد: معتقدم که باید سهمیه سوخت به غرب کشور داده شود تا ازاین راه بتوان بر فروش سوخت کنترل داشت.

لینک خبر


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۹۵ ، ۲۰:۴۴
روح الله علی بیگی


به گزارش (خلیج فارس) به تقل از ایرنا ؛ دکتر سید کمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان درگفت و گو جمع خبرنگاران افزود : در نشست عصر روز گذشته با دکتر شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهوری اهداف شکل گیری تعاونی های مرزنشینان و فعالیت اقتصادی در راستای تقویت معیشت مرزنشینان در مناطق محروم استان و بخصوص حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان تشریح شد .

 

وی یادآورشد : دراین نشست به تصویب مصوبه مغایر با ماده 12 قانون ساماندهی مبادلات مرزی و بدون تایید کارگروه موضوع ماده مذکور اشاره و توجه معاون اجرایی رئیس جمهوری به حقوق مرزنشینان جلب شد . شهریاری گفت : باتوجه به محرومیت های موجود و عدم ایجاد زیرساخت های اقتصادی لازم در استان بوشهر همواره مسئولان ملی با نگاه بالا به پایین از قبیل همین موضوع و بحث ته لنجی و غیره دستخوش شرایطی بحران زا شده است و این رویه بدون شک زیبنده مرزنشینان غیور و نجیب نیست .

 

لینک خبر

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ دی ۹۵ ، ۲۱:۴۲
روح الله علی بیگی

سودآوری 4.5 میلیارد تومانی صادرات سوخت مرزنشینان خراسان جنوبی


عضو اتحادیه مرزنشینان خراسان جنوبی با بیان اینکه اتحادیه مجموع 19 میلیون و 700 هزار لیتر سوخت صادر کرده است ، گفت: این میزان صادرات 4 میلیارد و 500 میلیون تومان سود داشته است .

عضو هیات رئیسه اتحادیه مرزنشینان خراسان جنوبی ادامه داد : در این مدت میزان سودآوری در راستای صادرات سوخت نسبت به سال گذشته دو برابر شده است . 
یقینی با بیان اینکه اگر سهیمه بیشتری به اتحادیه مرزنشینان استان واگذار شود می توانیم خدمات بیشتری به مرزنشینان بدهیم ، یادآور شد : خراسان جنوبی در زمینه صادرات سوخت مرزنشینان نمونه شده است . 
وی با اشاره به اینکه بازارچه ها حق مرزنشینان است ، افزود : افغانستان متقاضی خرید سوخت از مرزنشینان بوده ولی سوخت به اندازه این تقاضاها نیست . 
عضو هیات رئیسه اتحادیه مرزنشینان خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال جاری دو سری سوخت در بین مرزنشینان توزیع شده است ، اضافه کرد : از این تعداد یک بار توسط همیاری ها و یک بار توسط اتحادیه مرزنشینان استان توزیع شده است . 
یقینی خاطرنشان کرد : همچنین در حال حاضر 2 میلیارد و 180 هزار تومان سوخت در بین مرزنشینان در حال توزیع است . به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند ، رضا یقینی در سومین جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان جنوبی اظهار داشت : از حدود پنج ماه گذشته صادرات سوخت به اتحادیه مرزنشینان استان واگذار شده است .
 وی با بیان اینکه در اتحادیه مجموع 19 میلیون و 700 هزار لیتر سوخت صادر کرده است ، تصریح کرد : این میزان صادرات 4 میلیارد و 500 میلیون تومان سود داشته است.

لینک خبر 


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ دی ۹۵ ، ۲۰:۵۱
روح الله علی بیگی


... در خردادماه امسال بود که هیئت وزیران بنا به پیشنهاد نعمت زاده وزیر صنعت و معدن طرحی بتصویب رساندند ( مصوبنامه شماره 31819 / ت 51967 هـ ) که بموجب آن ، اقلام وارداتی شرکتهای تعاونی مرزنشینان که بنوعی در راستای خدمات عام المنفعه و تأمین نیازهای مردم محروم مرزنشین و روستاهای مرزی فعالیت داشتند کاهش یافت و مالیات آنها نیز از دو درصد به 30 درصد افزایش یافت و همین عامل موجب تعطیلی و عدم فعالیت بیش از 90 درصد از تعاونیهای مرزنشین سراسر کشور تا به امروز شده و علیرغم تلاش بساری ازمدیران تعاونیها در انعکاس وضعیت معیشتی مردم و لطمات این مصوبه در عدم فعالیت تعاونیها و اقتصاد مردم محروم مرزنشین ، نتیجه ی حاصل نشد و چشم و گوش دولتیها را باز نکرد . اما آنچه که در این میان از نگاهها پنهان ماند و به نوعی هم بفراموشی سپرده شد مصوبه شماره 116689/ت45059 ه مورخ 1390/06/08 هیئت محترم دولت در مورد حمل سوخت توسط مرزنشینان بود که در آن مصوبه چنین ذکر شده : وزارت نفت موظف است با ایجاد جایگاه‌های عرضه سوخت در مرزها و بازارچه‌های رسمی نسبت به فروش فرآورده‌های نفتی به ساکنان روستاهای مرزی در شعاع 20 کیلومتری مرز با قیمت تعادلی اقدام کنند. 

لذا این طرح در همان ابتدا در چند استان کشور اجرائی شد و با روی کار آمدن دولت یازدهم اجرای آن در سایر نقاط مرزی بفراموشی سپرده شد و البته شاید بخاطر اینکه این دولت چندان دل خوشی از دولت قبل نداشته کلیه مصوبات دولت دهم را نیمه کاره راهها نموده تا شاید بهانه ی باشد که هر از گاهی علت شکستها را به دولت قبل نسبت دهد . 



                                                               نوشته : روح الله علی بیگی


موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۵ دی ۹۵ ، ۲۳:۵۵
روح الله علی بیگی

موادی از قانون تجارت 


ماده 124ـ هیئت مدیره باید اقلا یک نفرشخص حقیقی را به مدیریت عامل شـرکت برگزینـد وحـدود اختیـارات ومدت تصدی وحقالزحمه اورا تعیین کند درصورتی که مدیرعامل عـضو هیئت مـدیره باشـد دوره مـدیریت عامـل او ازمدت عضویت اودرهیئت مدیره بیشترنخواهد بود . مدیرعامل شرکت نمیتواند درعین حال رئیس هیئـت مـدیره همان شرکت باشد مگربا تصویب سه چهارم آراءحاضردرمجمع عمومی

تبصره ـ هیئت مدیره درهرموقع میتواند مدیرعامل را عزل نماید.

 

ماده 132ـ مـدیرعامل شـرکت واعـضاء هیئت مـدیره بـه استثناء اشـخاص حقـوقی حـق ندارنـد هیچگونـه وام یـا اعتبار ازشرکت تحصیل نمایند وشرکت نمیتواند دیون آنان را تضمین یا تعهد کند . اینگونه عملیـات بخـودی خـود باطل است .

 

ماده 136ـ درصورت انقضاء مدت ماموریت مدیران تا زمان انتخاب مدیران جدید مـدیران سـابق کماکـان مـسئول امورشرکت واداره آن خواهند بود . هرگاه مراجع موظف به دعوت مجمع عمومی به وظیفه خود عمل نکنند هر ذینفع میتواند از مرجع ثبت شرکت ها دعوت مجمع عمومی عادی را برای انتخاب مدیران تقاضا نماید.


ماده 139ـ هرصاحب سهم میتواند از پانزده روزقبل ازانعقاد مجمع عمومی در مرکز شرکت بصورت حسابها مراجعه کرده و ازترازنامه وحساب سود وزیان وگزارش عملیات مدیران وگزارش بازرسان رونوشت بگیرد.


ماده 161ـ مجمع عمومی فوقالعاده به پیشنهاد هیئت مدیره پس ازقرائـت گـزارش بـازرس یـا بازرسـان شـرکت درمورد افزایش سرمایه شرکت اتخاذ تصمیم می کند.

تبصره 1 ـ مجمع عمومی فوقالعاده که درمورد افزایش سرمایه اتخاذ تصمیم می کنـد شـرایط مربـوط بـه فـروش سهام جدید وتادیه قیمت آن را تعیین یا اختیارتعیین آن را به هیئت مدیره واگذارخواهد کرد.


ماده 162ـ مجمع عمومی فوقالعاده میتواند به هیئت مدیره اجازه دهد که ظرف مدت معینـی کـه نبایـد ا زپـنج سال تجاوزکند سرمایه شرکت را تا میزان مبلغ معینی به یکی ازطرق مذکوردراین قانون افزایش دهد.


مقررات جزائی و کیفری


ماده 261ـ رئیس واعضاءهیئت مدیره ومدیرعامل هرشرکت سهامی که قبل ازبه ثبت رسیدن افزایش سـرمایه یـا درصورتی که ثبت افزایش سرمایه بدون رعایت تشریفات لازم انجام گرفته باشد سهام یـا قطعـات سـهام جدید صادرومنتشرکنند به جزای نقدی ازده هزارریال تا یکصد هزارریال محکوم خواهند شد. ودرصـورتی کـه قبـل ازپرداخت تمامی مبلغ اسمی سهام سابق مبادرت بصدوروانتشارسهام جدید یا قطعات سهام جدید بنماید به حبس تادیبی ازدوماه تا ششماه وبه جزای نقدی ازبیست هزارتا دویست هزارریال محکوم خواهند شد.


ماده 254ـ رئیس واعضاءهیئت مدیره شرکت سهامی که حداکثرتا 6 ماه پس ازپایان هرسال مالی مجمع عمـومی عادی صاحبان سهام را دعوت نکنند یا مدارک مقرردر ماده 232 را بموقع تنظیم وتسلیم ننماید به حـبس ازدوتـا شش ماه یا به جزای نقدی ازبیست هزارتا دویست هزارریال یا بهر دو مجازات محکوم خواهند شد.

 

ماده 285 –رئیس واعضاءهیئت مدیره ومدیرعامل شرکت که اموال یا اعتبـارات شـرکت را بـرخلاف منـافع شـرکت بـرای مقاصد شخصی یا برای شرکت یا موسسه دیگری که خود بطورمستقیم یا غیرمستقیم درآن ذینفع می باشند مورد استفاده قراردهند. به حبس تادیبی ازیکسال تا سه سال محکوم خواهند شد.




۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۹۵ ، ۲۰:۴۱
روح الله علی بیگی


عزم جزم دولت برای به تعطیلی کشاندن تعاونیهای مرزنشین 


.. دولت یازدهم که در سال 1392 با شعار " تدبیر و امید " وارد عرصه انتخابات شد به نوعی بارقه امیدی در دل مردم و بویژه مرزنشینان جرقه زد و دل گرم به سخنان رئیس جهموری شدند که هنوز کلیپ سخنان ایشان با گذشت بیش از سه سال در فضاهای مجازی منتشر و دست بدست میگردد ( آنچنان رونق اقتصادی ایجاد بکنم . آنچنان مردم را از لحاظ درآمد .. که درآمد سرشار داشته باشند که اصلا نیازی به یارانه 45 هزاری نداشته باشند) و امروز با گذشت بیش از 1200 روز از آن تاریخ و آن سخنان پر امید آن چیزی که در منطقه و شهر خودم شاهد آن هستم ، میشود گفت تقریباً هیچ ... هیچ تغییری در زندگی مردم مستمند و نیازمند مرزنشینان این منطقه صورت نگرفت . اقتصاد هیچ رونقی نگرفت و سفره مردم بخاطر تورم روز به روز کوچک و کوچکتر میشود و چشم انتظارند کی سر برج فرا رسد تا با دریافت یارانه و خرید نان و غذایی شاید بتوانند چند روزی رنجهای خود را فراموش کنند و شادی کوتاهی به فرزندان خود هدیه بخشند . 


دولت محترم به جای حمایت از تعاونیهای مرزنشین که با اهداف حمایت از اقشار مرزنشین جهت رفع بیکاری و مهاجرت و تأمین نیازهای خانوارهای مستضعف و.. پدیدار شده و قدمت تشکیل آنها به سالهای خیلی دور میرسد ، متأسفانه با افزایش تعرفه واردات و مالیات و حذف بسیاری از کالاهای اساسی و تقلیل و کاهش میزان مابقی کالاهای که در لیست واردات این تعاونیها هست و بسیاری از آنها هم بی فایده و بی ارزش و فاقد صرفه اقتصادی هستند در مصوبنامه شماره (31819 /ت 51967 هـ) مورخه 18/03/1395 نسبت به این امر اقدام نموده و در واقع ثمره ی این مصوبه ، چیزی نبود جز به تعطیلی کشاندن تعاونیهای مرزنشین . 


البته بسیاری از مدیران دلسوز تعاونیها در این خصوص مکاتباتی انجام دادند و موضوع را با نمایندگان خود مطرح ساختند و بسیاری از مدیران تعاونیها هم بی تفاوت از کنار این قضیه گذاشتند و زحمت پیگیری موضوع را به خود ندادند که حداقل نمایندگان مجلس به تصویب آن رای ندهند . باوجود 17 استان مرزی و بیش از  160 نماینده استان مرزنشین متأسفانه شاهد تصویب چنین قوانینی هستیم که جای تأسف هم دارد .  


اکنون اینجانب دغدغه ی ندارم جز اینکه واقعا چه کسی باید پاسخگوی این همه سوال بی پاسخ مردم مرزنشین باشد ؟ اینکه میپرسند کارت الکترونیک برای چه بود ؟ فایده آن چیست ؟ این همه هزینه رفت و آمد و گرفتن کارت و هزینه تمدید و هزینه پست و.... ؟ حداقل وزارت صنعت و معدن که متصدی صدور این کارتها هستند شماره ی در اختیار مردم بگذارند برای پاسخگویی

نوشته : روح الله علی بیگی 



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ دی ۹۵ ، ۲۲:۴۳
روح الله علی بیگی